Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de jitomate
- 1000 g de calamares, baby, en aros
- 50 g de vino tinto
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de orégano
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1000 g de papa en cubos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1395 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao a la Vizcaina
1 godz. 15 min
Mejillones con salsa de jitomate
45 min
Croquetas de bacalao con aceitunas
1h 40min
Sopa de ajo
40 min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 min
Crema de verduras
35 min
Sopa de mariscos
40 min
Salsa de jitomate
35 min
Sopa de mariscos
40 min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50 min
Ratatouille
40 min
Sopa de hongos y epazote
35 min