Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de perejil fresco
- 20 g de ajo
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 2 cucharadita de sal gruesa
- 600 g de agua
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 380 g de filetes de bacalao, frescos (congelados)
- 2 huevos
- 190 g de garbanzos cocidos
- 80 g de cebolla blanca, en medias lunas delgadas
- Voeding
- per 2 porciones
- Calorieën
- 2247 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza a la gallega
40min
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Bacalao con patatas, huevos, berzas y garbanzos
1 Std.
Bacalao con berza y garbanzos
50 Min
Calamares guisados
50 Min
Croquetas de bacalao con aceitunas
1 Std. 40 Min
Tiramisú
5 Std. 20 Min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 Min
Garbanzos con espinacas
1h 10 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Bizcocho cebra
1h 10 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min