Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de perejil fresco
- 20 g de ajo
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 2 cucharadita de sal gruesa
- 600 g de agua
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 380 g de filetes de bacalao, frescos (congelados)
- 2 huevos
- 190 g de garbanzos cocidos
- 80 g de cebolla blanca, en medias lunas delgadas
- Voeding
- per 2 porciones
- Calorieën
- 2247 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carré de cordero al romero
1h 15min
Croquetas de bacalao con aceitunas
1 Std. 40 Min
Arroz con pulpo
35 min
Flan de pueblo español
1 godz.
Cheesecake esponjoso de matcha
3h 30min
Pastel de naranja y miel
2h
Imam bayildi (berenjenas rellenas)
1 godz. 30 min
Habas con costillas y embutidos de cerdo
25 Std.
Pastel de nueces
1 godz.
Potaje de habas
1 godz. 30 min
Caldo loco huasteco
1 godz.
Ensalada de pasta con trucha y verduras
45 min