![Langosta encebollada a la menorquina Langosta encebollada a la menorquina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6b56ee82-7589-4944-b752-5e52ece0b1c9/Derivates/8ea4f3c9-620a-4eff-9aa5-0f94bc22fd7d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de brandy
- 1 langosta (aprox. 600 g)
- 3 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 - 5 cucharadas de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 100 g de vino blanco seco
- 150 g de agua
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- 1 hoja de laurel fresca (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1436 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 823.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Solomillo de ternera en salsa de vino tinto
25min
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1 godz. 40 min
Costillas de cordero con aderezo de yogurt, menta y frambuesa
1h 30min
Sal de comino
5min
Parmentier de batata y pato confitado
50min
Vieiras con salsa de curry y azafrán
15min
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
2h
Yogur con ciruela en Varoma
13 godz. 10 min
Pulpo de montaña
2h 30min
Risotto al parmesano
35min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10min