Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 500 g de faisselle
Le jour même
- 5 g de beurre, pour les ramequins
- 200 g de sucre en poudre, et un peu pour les ramequins
- le zeste d'une orange non traitée, sans le ziste
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1274 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 11.8 g
Alternatieve recepten
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1h
Soupe à la réglisse
15 Min
Gâteau brigadier
2 Std. 30 Min
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40 min.
Gratin de pain au reblochon
35min
Bouillon de poule aux boulettes de pain
1h 10 min.
Lasagnes de canard confit aux pommes
1h 30min
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55 min.
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1h 20 min.
Gratin de comté façon pudding
45min
Gratin crémeux à la normande
1 Std. 5 Min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h