Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cèpes frais
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de beurre doux
- 30 g d'oignon jaune
- 170 g de farine de blé
- 800 g de lait entier, à température ambiante
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 - 500 g de chapelure
- 3 œufs, battus
- 300 g d'huile de friture
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1446 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rouleaux fromage de chèvre-crevette
40min
Sablés aux fraises
1 Std.
Carré feuilleté aux champignons
1 Std. 45 Min
Croquettes de crabe
25 Min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 Min
Cromesquis de pomme de terre au cœur nantais
1 Std.
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1 Std. 15 Min
Croustillants aux épinards et roquefort
25 Min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1h 35min
Pizza à la chicorée et jambon
1 Std.