Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cèpes frais
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de beurre doux
- 30 g d'oignon jaune
- 170 g de farine de blé
- 800 g de lait entier, à température ambiante
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 - 500 g de chapelure
- 3 œufs, battus
- 300 g d'huile de friture
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1446 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème fouettée
10 Min
Pâtes fraîches
1h
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15 min
Tuiles aux crevettes
40 min
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1h 15 min
Carré feuilleté aux champignons
1 Std. 45 Min
Nikumans
1 Std. 30 Min
Ravioli maison
2h 15 min
Croquetas de jambon de Bayonne
3h