Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les blinis
- 80 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- 10 g de beurre
- 1 œuf
- 120 g de faisselle
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La sauce citron-ciboulette
- 150 g de fromage frais
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à soupe bombée de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 663 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ballotine comme un macaron
25min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 Std. 50 Min
Aubergines d'Almagro marinées
96 Std.
Cake au chou-fleur
1 Std. 15 Min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Œuf mollet sur sablé et son tartare aux légumes
1 Std. 30 Min
Rouleaux fromage de chèvre-crevette
40 Min
Tarte aux crudités
2 Std. 50 Min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5 Std. 30 Min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 Std. 15 Min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Gaspacho sucré-salé
5 Min