Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crêpe
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 40 g de beurre fondu
- 100 g d'eau
La sauce béchamel
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 500 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade en poudre (optioneel)
La garniture
- 100 g de gruyère, coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes
- 20 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles
- 4 tranches de jambon
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 19.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouchée à la reine
55 Min
Baguette flammekueche
40min
Gaufrettes à la vanille
1 Std. 5 Min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2u. 35min
Timbale milanaise
55 Min
Croque flammekueche
55 Min
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Tarte au libouli
2h 45min
Welsh rarebit
30min
Pommes de terre farcies
1h 15min
Croque-cake
50 Min
Flammekueche
1 Std. 25 Min