Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Fischfilets, (Dorsch, Kabeljau), angetaut, in Stücken (3 cm)
- 2 Semmeln, frisch, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Dillspitzen, getrocknet
- 1 EL Zitronensaft
- 2 - 3 EL Semmelbrösel, zum Panieren
- 6 EL Sonnenblumenöl, zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 476 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 235 mg
Alternatieve recepten
Grammelknödel
1h 30min
Rahmdalken mit Erdbeeren
25min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1h 20min
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 Std. 45 Min
Topfenmäuse
1 Std.
Putenbulette Berliner Art
1h 25min
Glasierte Spareribs
6 Std. 30 Min
Faschierte Laibchen
35 min
Paprikahendl
1 Std.
Fischfrikadellen mit Bärlauch-Zitronen-Crème-fraîche
30min
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35 min
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min