Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Fischfilets, (Dorsch, Kabeljau), angetaut, in Stücken (3 cm)
- 2 Semmeln, frisch, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Dillspitzen, getrocknet
- 1 EL Zitronensaft
- 2 - 3 EL Semmelbrösel, zum Panieren
- 6 EL Sonnenblumenöl, zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 476 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 235 mg
Alternatieve recepten
Gefülltes Brathenderl
1u. 45min
Frittatenrouladen
40min
Fiakergulasch
2h 15min
Paprikahendl
1 Std.
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35min
Faschierte Laibchen
35min
Putenbulette Berliner Art
1 Std. 25 Min
Fischfrikadellen mit Bärlauch-Zitronen-Crème-fraîche
30 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Fischgulasch
40min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40 min