![Geschnetzeltes vom Schwein Geschnetzeltes vom Schwein](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C86F2BB1-2D2F-417C-84AE-30A6044437E6/Derivates/6792D4E1-7A02-43F8-B023-14D18524DF2D.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Weißwein
-
300
g Kalbsfond, im Glas
of 1 Bratensaft-Würfel, in 280 g Wasser aufgelöst - 50 g Butter
- 20 g Estragonsenf
- 80 g Karotten, der Länge nach halbiert, in Scheiben (2 mm)
- 50 g Stangensellerie, in Scheiben (5 mm)
- 5 Champignons, frisch, in Scheiben
- 1 EL Maisstärke
- 1 TL Honig
- ½ - 1 TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 4 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- 400 g Schweinslungenbraten, in Scheiben oder Streifen (5 mm)
- 2 EL frische Petersilie, Blättchen abgezupft und gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1164 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 726 mg
Alternatieve recepten
Rindsrouladen
1h 30min
Boef Stroganoff
50min
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1h 20min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min
Wurzelfleisch
1h
Schweinegeschnetzeltes in Senfsauce
45min
Fisolenfleisch
1h
Salzburgerbraten
2h 40min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min