Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Weißwein
-
300
g Kalbsfond, im Glas
of 1 Bratensaft-Würfel, in 280 g Wasser aufgelöst - 50 g Butter
- 20 g Estragonsenf
- 80 g Karotten, der Länge nach halbiert, in Scheiben (2 mm)
- 50 g Stangensellerie, in Scheiben (5 mm)
- 5 Champignons, frisch, in Scheiben
- 1 EL Maisstärke
- 1 TL Honig
- ½ - 1 TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 4 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- 400 g Schweinslungenbraten, in Scheiben oder Streifen (5 mm)
- 2 EL frische Petersilie, Blättchen abgezupft und gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1164 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 726 mg
Alternatieve recepten
Rindsrouladen
1 Std. 30 Min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min
Wurzelfleisch
1 Std.
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 Std. 30 Min
Putenrouladen mit Petersilerdäpfeln
1h 15min
Schweinegeschnetzeltes in Senfsauce
45 Min
Schweinslungenbraten mit Spargel
1 Std. 10 Min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 Min
Italienisches Schweineragout
50 Min
Rindssuppe
2 Std.
Fisolenfleisch
1 Std.
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min