Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boba and Caramel Sauce
- 1590 g water
- 80 g tapioca pearls (boba - see Tips)
- ice cold water
- 300 g white sugar
- 1 tsp lemon juice
- 1 tbsp vinegar
Cheesecake Base
- 60 g unsalted butter, cut in pieces, plus extra for greasing
- 200 g plain biscuits
- 25 g white sugar
Cheesecake Filling
- 750 g cream cheese
- 80 g pouring (whipping) cream
- 220 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 4 eggs
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3577.8 kJ / 855.1 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 89.2 g
- Vetten
- 52.3 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 536.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10 min.
Cinnamon buns
3sa 5 dk
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 50 Min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25 min
Hotteok (sweet filled pancakes)
1 Std. 50 Min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min