Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de harina integral
- 80 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 60 g de agua muy fría
- ¼ de cucharadita de sal
Relleno
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de agua (y algo más para hidratar)
- 500 g de espárragos verdes frescos (finos)
- 100 g de guisantes congelados
- 250 g de queso ricota
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de leche
Terminación
- 5 - 6 ramitas de cebollino fresco
- 50 - 60 g de queso feta desmenuzado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1566 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 472.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de espárragos blancos con masa filo
1 Std.
Babaganoush
50 Min
Brazo de gitano con gambas y queso
3h
Paté de anchoas
5 Min
Gravlax de salmón
60 Std. 30 Min
Vasitos ratatouille con gelatina de tomate
2 Std. 35 Min
Alfajores de pistacho y pipas de calabaza
2h
Bundt cake de calabacín y cacao
1h 10 min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 Min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 Std. 30 Min
Ensalada de hinojo, apio y manzana verde
15min
Saquito de camembert
30 Min