Compatibele versies
Focaccia con uvas y queso (sin azúcar, sin gluten, sin huevos)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 g de levadura de panadería deshidratada
- 10 g de azúcar
- 230 g de agua
- 250 g de harina panificable sin gluten
- 50 g de harina de arroz
- 1 cucharadita de goma xantana
- 1 cucharadita de sal
- 25 g de aceite de oliva
- 2 ramitas de romero fresco solo las hojas
- 1 - 2 pellizcos de sal gorda
- 10 uvas rojas sin semillas
-
100
g de queso taleggio en trozos pequeños
of 100 g de queso brie en trozos pequeños - aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1036 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 579 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan alemán sin gluten
3h
Piadinas sin gluten
45 Min
Pan de molde sin gluten
1sa 30 dk
Pan brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Crackers de amaranto
45 Min
Baguette sin gluten
2h
Pan exprés sin gluten
1sa
Gofres sin gluten
50 Min
Pan de brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Pan mediterráneo sin gluten
1 godz. 20 min
Coca de cebolla y sardinillas (sin gluten)
1 Std. 15 Min