Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de miel
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 80 g de harina integral de centeno
- 80 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de maíz
- 10 g de sal
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para pincelar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1094 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 488.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96u. 20min
Pan de espelta
2h 20min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan pide integral (Pide ekmek)
2u. 40min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Panecillos de espelta
16h 30min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan integral con harina multicereales
3u. 50min