Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de miel
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 80 g de harina integral de centeno
- 80 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de maíz
- 10 g de sal
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para pincelar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1094 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 488.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15min
Panecillos artesanos
1 Std. 30 Min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12 godz. 30 min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14h 30min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Pan pide integral (Pide ekmek)
2hod. 40min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 Std.