Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 340 g de agua
- 20 g de pie de masa de centeno
- 260 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 70 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 2 ½ cucharaditas de especias para pan
- 25 g de manteca de cerdo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 9541 kJ / 2280 kcal
- Eiwitten
- 64.4 g
- Koolhydraten
- 363.6 g
- Vetten
- 38.6 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 69 g
- Natrium
- 5949.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan de espelta
2h 20min
Pan payés con masa madre
16h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 godz.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 godz. 15 min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 godz. 30 min
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.