Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Gruyère Käse, in Stücken
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 420 g Weißwein, trocken
- 20 g Speisestärke
- 20 g Kirschwasser
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ - 1 TL Thymian, getrocknet, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3848 kJ / 920 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Käsefondue
15min
Balsamico-Schalotten
19h
Chorizo-Quiche
2 godz. 30 min
Birnen-Walnuss-Terrine
5 Std. 20 Min
Camembert-Soufflé
45 min
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Herzhafte Melonen-Kaltschale mit Parmaschinken
15min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Zwiebelkuchen vom Blech (Rheinland-Pfalz)
1 godz. 45 min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1u.
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30min