Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
-
150
g Blattspinat, in Stücken (3 cm)
of 150 g Babyspinat - 150 g Frischkäse
- 100 g Feta, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- Voeding
- per 450 g
- Calorieën
- 4221 kJ / 1009 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 93 g
- Verzadigd vet
- 47 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 5075 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterraner Dip zum Grillen
15 Min
Dattel-Speck-Dip
30min
Tomaten-Pistazien-Aufstrich
15 Min
Kräuter-Schmand-Dip
10 Min
Kurkuma-Möhren-Dip
5min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15 Min
Möhren-Rucola-Dip
40 Min
Paprika-Linsen-Hummus
25 Min
Erbsen-Minz-Aufstrich
15 Min
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
15 Min
Zucchini-Parmesan-Salat mit getrockneten Tomaten
20 Min
Roter Ziegen-Streich
25 Min