Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Walnusshälften
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 600 g Zucchini, mittelgroß
- 20 g Basilikum, abgezupft
- 200 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1970 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1053 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinakohl-Salat mit Croûtons und Lachs
20 Min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 Min
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1 Std.
Kichererbsen-Salat
15min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10 min
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50 Min
Bohnen-Tomaten-Nudel-Salat
55 Min
Roter Ziegen-Streich
25 Min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 Min
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1 Std.