Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de poudre d'amande
- 130 g de farine
- 50 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le plat
- 80 g de roquefort, émietté
- 500 g d'eau
- 1000 g d'endives, coupées en deux dans la longueur
- 30 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- 20 g de sucre
- 2 c. à café de miel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2055.3 kJ / 491.2 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 33.1 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 425 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Riz au lait gratiné aux pommes
1h
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1h 15min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30 min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 Min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50 min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 min
Lasagne chèvre et courgette
1h
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min