Compatibele versies
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bistecche
- 2 cucchiai di olio vegetale
- 4 fette di scamone di manzo (200 g ciascuno, spessore 4 cm)
Purè e salsa
- 600 g di latte
- 100 g di burro, morbido
- 800 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 3 cucchiaini di sale e un po' di più per aromatizzare
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 200 g di cipolle dimezzate, e tagliate a metà anelli
- ½ cucchiaino pepe macinato e un po' di più per aromatizzare
-
30
g di sherry secco
of 30 g di aceto balsamico - 200 g di panna
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa
of 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l) - 3 cucchiaini di amido di mais (maizena)
- 20 g di senape
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4042 kJ / 966 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 61 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 2087 mg
Alternatieve recepten
Pasta tikka
1 Std.
Zuppa Tom Kha Gai
35 Min
Riso al latte
1 Std.
Matcha Power Ball
40 Min
Filetto di maiale al forno con riso
1 Std. 20 Min
Salmone al forno con pesto aromatico
50 Min
Chutney di pere
Geen beoordelingen
Curry di pesce kerala
30 Min
Budino alla zucca
50 Min
Dolcetti con le prugne
Geen beoordelingen
Brownies
1 Std.
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min