Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 500 g Brokkoliröschen
-
1
EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 450 g Wasser
- 100 g Sahne
- 80 g Gorgonzola, in Stücken, und etwas mehr zum Garnieren
- 60 g Vollkornbrot, in Würfeln, geröstet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1309 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 362 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Porreesuppe mit Cheddar
1 Std.
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 Min
Cheddar-Brokkoli-Suppe
30min
Brokkolicremesuppe
35 min
Rucola-Feta-Suppe
35 min
Kopfsalat-Suppe
30min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Croûtons
1 Std.
Ungarische Pilzsuppe
30min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Blumenkohlcremesuppe mit glasierten Blumenkohlröschen
45 Min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30min