Compatibele versies
Funcho assado com molho de tomate - Sopa de alface com croutons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Funcho assado com molho de tomate
- 500 g funcho s/ as extremidades, cortado em quartos
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 50 g alho-francês
- 70 g cebola
- 50 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 50 g talo de aipo
- 100 g cenoura cortada em pedaços
-
500
g tomate
of 500 g tomate em lata - ½ c. chá de sal
- 3 pitadas de pimenta preta
- 1 pitada de açúcar
- 150 g caldo de legumes líquido
- 50 g natas
- 100 g fiambre de peru fatiado
Sopa de alface com croutons
- 2 ovos
- 1550 g água
- 2 pés de salsa
- 500 g alface romana cortada em pedaços (4 cm aprox.)
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 100 g tomate
- 1 c. chá de caldo de legumes caseiro
-
150
g natas
of 150 g queijo-creme - 50 g croutons
- Voeding
- per 12 doses
- Calorieën
- 11431.4 kJ / 2732.2 kcal
- Eiwitten
- 96.7 g
- Koolhydraten
- 141.3 g
- Vetten
- 205.9 g
- Verzadigd vet
- 81.1 g
- Vezels
- 37.1 g
- Natrium
- 5190.1 mg
Alternatieve recepten
Sopa de batata e abóbora com camarão
45 Min
Pad thai de abóbora
40min
Legumes salteados com molho de brócolos - TM5
30 Min
Sopa de cenoura, tangerina e gengibre
40min
Caldo verde
40min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45 Min
Cuscuz de couve-flor e curgete espiralizada com molho de amendoim
30 Min
Menu: Sopa de legumes e Almôndegas com couves-de-bruxelas
1óra
Quiche de abóbora e sobras de legumes
2h
Tabuleiro de legumes
2h
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30 Min
Bulgur com legumes e molho de cogumelos
40min