Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de boniato
- 3 ramitas perejil fresco, sólo las hojas
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de poro, cortado en trozos
- 2 diente de ajo
- 50 g de apio, cortado en trozos
- 75 g de hinojo, cortado en trozos
- 1 cdita semilla de hinojo
- 320 g de camote, en cubos de 2 cm
- 100 g de vino blanco seco
- 2 pizcas de curry en polvo
- 600 g de agua
- 1 cda caldo en pasta
- 1 cdita sal
- 3 pizcas de pimienta negra molida
- 30 g de camote, cortado en rebanadas finas con un pelador
- 1 cda aceite de oliva
- 1 pizca sal
-
200
g de crema ácida, reserve 1 cucharada para decorar.
of 200 g de crema (18% grasa)
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 4836.8 kJ / 1156 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 112.5 g
- Vetten
- 65.7 g
- Verzadigd vet
- 19.4 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 2986.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de brócoli
15min
Crema de jitomate
30min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30min
Avena mañanera con yogurt y frutos rojos
10min
Sopa de poro gratinado con queso cheddar
50min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30min
Sopa de calabacitas
40min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50min
Sopa fría de betabel y yogur
30min
Sopa de chícharo
1h 30min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45min