Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bianca bramata
Salsicce al pomodoro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di salsicce di maiale a pezzi (3-4 cm)
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 300 - 350 g di passata di pomodoro
- 1 dado di carne o vegetale
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- 50 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2407.5 kJ / 575.3 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 57.7 g
- Vetten
- 31.2 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1669.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Crema al mascarpone con mele insaporite
30 min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30 min
Insalata capricciosa
20 Min
Strüdel pere e cioccolato
1 godz. 40 min
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30 min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 godz. 40 min
Crema per pandoro (senza lattosio)
45 Min
Entrecote con risotto ai funghi
40 min
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Riso basmati con bocconcini di vitello speziati
30 min