Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 5 - 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di broccoli a pezzetti
- 30 g di cipolla a pezzi
- 70 g di porro a pezzi
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di panna da cucina
- 30 g di pangrattato + q.b.
- burro q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 718 kJ / 171.6 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 224.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di zucca
1h 30min
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Polpette di peperoni
1h
Polpettone di ceci e spinaci
1h 30min
Funghi champignon ripieni di zucca
1h
Pesto di melanzane
10 Min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Sformatini patate e porri
55min
Rotolo ai piselli
50min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1h