![Medaglioni di broccoli e patate Medaglioni di broccoli e patate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fcbd5a1a6efa5cbcd00b7d032bdcafda/Derivates/a3b70836bd17f22f3574423e1e6e9e7c0426e825.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 5 - 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di broccoli a pezzetti
- 30 g di cipolla a pezzi
- 70 g di porro a pezzi
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di panna da cucina
- 30 g di pangrattato + q.b.
- burro q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 718 kJ / 171.6 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 224.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di ceci e spinaci
1 Std. 30 Min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Burger di barbabietola
1 godz.
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Licurdia calabrese
1 godz.
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Polpette di cavolo viola
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Polpettone spinaci e pancetta
1 Std. 30 Min
Frittatina alle zucchine
30 min