Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de nata (35% de grasa)
- 190 g de leche entera (y algo más para pincelar)
- 30 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 110 g de azúcar
- 600 g de harina de fuerza
- 90 g de clara de huevo
- 9 g de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharadita de sal
- 35 g de leche en polvo entera
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 116.4 mg
Alternatieve recepten
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 godz. 20 min
Gominolas de jengibre, miel y limón
1 godz. 30 min
Medias noches al vapor
2h
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Pan de molde con masa madre
16h 45 min
Panecillos de leche
4 Std. 30 Min
Pan Venecia
17h 10min
Vigilantes de azúcar
2h 45 min
Pan de molde con frutas deshidratadas
2 Std. 30 Min
Pan de leche (método Tangzhong)
2 Std. 35 Min