Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 180 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 100 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal
- 10 g de miel
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 422.4 kJ / 101.1 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 45.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de espelta
2h 20min
Pan integral al vapor
2h
Colines integrales con sésamo
2h
Pan rústico
2h
Pan rápido a la plancha
25 Min
Pan básico
3h 45min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 godz. 50 min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50min
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 Min
Colines integrales con semillas de amapola
2h 10min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min