Compatibele versies
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 10 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 250 g de agua fría
- 350 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite de oliva
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 20 aceitunas negras sin hueso en mitades
- 10 nueces peladas en trozos
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 5077 kJ / 1213 kcal
- Eiwitten
- 43.4 g
- Koolhydraten
- 188.7 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 2820.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan moreno en sartén con masa madre
14 godz. 30 min
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan pita
1 Std. 30 Min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 godz. 20 min
Medias noches al vapor
2h
Pan payés con masa madre
16h
Pan gallego con masa madre
15h 30min