![Trenzas malteadas de semillas de amapola Trenzas malteadas de semillas de amapola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cdc7777e-4e46-4a46-ad4f-add2752e3627/Derivates/cf80f271-fe66-44e2-9a5a-03006ca5ef35.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 360 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 10 cucharaditas de semillas de amapola
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 900 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 468.8 mg
Alternatieve recepten
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 godz. 20 min
Masa madre de manzana y trigo
48sa 20 dk
Bollitos de hinojo y alcaravea
14h
Panecillos de patata
15 godz.
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2h 45 min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16 godz.
Mini baguettes rústicas
16 godz. 30 min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min