Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 360 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 10 cucharaditas de semillas de amapola
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 900 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 468.8 mg
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Triángulos de bretzel
3h
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Biscotti de pistachos y arándanos
1sa 30 dk
Pan greñado art
3h 30min
Manakish
2 Std. 40 Min
Desayuno: Panecillo de espelta integral con crema de aguacate y huevo. Zumo de frutas.
2 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.