Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 360 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 10 cucharaditas de semillas de amapola
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 900 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 468.8 mg
Alternatieve recepten
Medias noches
1 godz. 20 min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Panecillos artesanos
1 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min
Kringle de cebolla y parmesano con masa madre
11h 15min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Tartaletas de peras de invierno con pistachos
1 godz. 20 min
Panecillos de leche
4h 30 min
Triángulos de bretzel
3 Std.
Pan payés con masa madre
16 Std.