Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aubergine
- enduit à cuisson antiadhésif
- 450 g d'aubergines japonaises Ichiban, en 27 tranches (5 mm/¼ po)
- sel pour saupoudrer et pour assaisonner
- ¾ c. à thé d'ail en poudre
- poivre noir moulu, pour assaisonner
Fromages
- 115 g de mozzarella en dés
- 45 g de parmesan, en morceaux
- 2 - 3 morceaux de zeste de citron
- 225 g de ricotta fraîche
Sauce
- 115 g d'oignons, en morceaux
- 60 g de carotte, en morceaux
- 60 g de poivron rouge, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de sauce tomate
- ½ c. à thé de sel, selon le goût
Assemblage
- 570 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 644.4 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 571.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolat fondu sans allergènes
10min
Orangeade
5min
Sauté de poivrons rouges avec des oignons
25min
Smoothie aux noix de cajou et au cacao
Geen beoordelingen
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45min
Guacamole
5min
Gratin de pommes de terre
Geen beoordelingen
Limonade
5min
Caviar d'aubergines (Zaalouk marocain)
50min
Caramel de base
25min
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Haricots verts "blistés" à la chinoise (Hestan Cue™)
25min