Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aubergine
- enduit à cuisson antiadhésif
- 450 g d'aubergines japonaises Ichiban, en 27 tranches (5 mm/¼ po)
- sel pour saupoudrer et pour assaisonner
- ¾ c. à thé d'ail en poudre
- poivre noir moulu, pour assaisonner
Fromages
- 115 g de mozzarella en dés
- 45 g de parmesan, en morceaux
- 2 - 3 morceaux de zeste de citron
- 225 g de ricotta fraîche
Sauce
- 115 g d'oignons, en morceaux
- 60 g de carotte, en morceaux
- 60 g de poivron rouge, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de sauce tomate
- ½ c. à thé de sel, selon le goût
Assemblage
- 570 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 644.4 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 571.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 min
Cocktail melon et concombre acidulés
10 min
Soupe hongroise aux champignons
30 min
Booster Immunitaire
5 min
Cocktail cidre de pomme
50 menit
Gaufre aux rouleaux de cannelle
1 godz. 35 min
Pommes de terre rissolées
20 min
Cheeseburgers végans
10h
Feta végane à l'huile aux herbes
1h 10 min
Chocolat chaud des Incas
40 min
Salade fatteh au poulet
1j 25 menit
Sayur Iodeh (soupe de légumes au lait de coco)
50 menit