Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Épluchage
- 800 g de betteraves crues, coupées en deux (environ 5 cm de large)
- 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
- 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
- ½ c. à thé de sel, au goût
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 628.5 mg
Alternatieve recepten
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10min
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10min
Crème dessert à l’érable
20min
Salade de chou
10min
Crème glacée au chocolat
12 godz.
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10min
Fond de légumes (végane)
30 Min
Betteraves sous-vide (avec le Peeler)
40min
Shortcake canadien aux fraises
30 Min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45 Min
Poulet sauce à la moutarde et soupe aux légumes (TM6 Metric)
40min
Sauté de brocolis (TM6)
15min