Apparaten en Accessoires
Cuisson de l'épeautre perlé
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
8 portions
Ingrediënten
-
200 - 500 g d'épeautre perlé
-
400 - 700 g d'eau
-
½ - 1 ½ c. à café de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
0.6 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
910.6 kJ /
217.5 kcal
Vetten
0.9 g
Vezels
37.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
37.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mode rice cooker
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuisson du millet
45min
Cuisson du riz basmati
35min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Rissoler 350 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
Geen beoordelingen
Rissoler 200 g d'oignons
20min
Coleslaw
10min
Champignons sautés
55min
Légumes rissolés
20min