Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mantequilla clarificada
- 100 g de mantequilla en trozos
Relleno
- 60 g de pan blanco semiduro en trozos
- 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
1 - 2
ramitas de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
of 1 cucharadita de eneldo seco - 3 - 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 2 cucharaditas de ajo en polvo
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 2 langostas (aprox. 600-700 g cada una)
- 8 gambones crudos pelados
- 1 - 2 cucharadas de perejil fresco picado
- 2 - 4 rodajas de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2344 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 54.3 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1111.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de ahumados y gambas
40 min
Helado de turrón
8 Std. 30 Min
Agua de Valencia
5 min
Tostas de rougail a la naranja con sardina ahumada
1h 40min
Crema de anguila ahumada
40 min
Vieiras con dos salsas
45 min
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
2sa
Aceitunas marinadas a la naranja
1sa
Fougasse con pera, parmesano y nuez
2h 30min
Bocata de langostinos, beicon y coleslaw
15min
Sopa de arroz salvaje con setas
45 min
Menú: Cremoso de cecina. Tartaletas de marisco. Zarzuela de pescados y mariscos. Turrón de chocolate y pistachos.
1 godz. 15 min