Compatibele versies
Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pierna de cordero deshuesada grande (1500-2000 g)
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 5 - 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 7 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 80 g de vinagre balsámico
- 250 g de vino tinto
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 70 g de cebolla roja en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3012 kJ / 719 kcal
- Eiwitten
- 45.3 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 55.2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costillas asadas y champiñones al ajillo
1h
Cerdo asado crujiente con verduras y salsa de sidra (MEATER)
2 Std. 20 Min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 Std. 50 Min
Pierna de cordero asada con patatas, calabaza y salsa de menta (MEATER)
2h
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3 Std.
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (HESTAN CUE)
50 Min
Costillas de cerdo al ajillo con arroz y zoodles
55 min
Tiradito de lubina nikkei
15 min
Costillas de cerdo fritas con ensalada coleslaw
4 Std. 20 Min
Solomillo de cerdo con tocino
1h
Pintada con salsa de chocolate
1 Std. 35 Min
Cabezada de cerdo con manzanas especiadas
1 Std. 40 Min