Compatibele versies
Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pierna de cordero deshuesada grande (1500-2000 g)
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 5 - 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 7 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 80 g de vinagre balsámico
- 250 g de vino tinto
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 70 g de cebolla roja en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3012 kJ / 719 kcal
- Eiwitten
- 45.3 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 55.2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo con salsa de coco picante, pan de ajo naan y ensalada de pepino
1h 45min
Pollo caramelizado con sésamo - Malasia
1 Std. 25 Min
Mero con salsa de queso feta y limón
40 dk
Conejo asado en piedra de sal rosa con romesco
1sa
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1 godz. 20 min
Picantones a la brasa con glaseado agridulce y ensalada Waldorf
1 Std. 5 Min
Cerdo con verduras al estilo chino
1 godz. 20 min
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2 Std. 30 Min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 Min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48 Std.
Costillas con salsa de miel y bourbon
2 Std. 30 Min
Langostinos al romesco
15 Min