Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chili-Limetten-Hendl
- ½ Bund Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 Knoblauchzehe (optioneel)
- 1 Jalapeño Chili, halbiert, kernlos
- 1 TL Salz
- 130 g Limettensaft
- 115 g Olivenöl
- 2 TL Agavendicksaft
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 4 Hendlbrustfilets, ohne Haut und Knochen
- Öl zum Bestreichen des Grills
Karfiolreis
- 510 g Karfiol, in Röschen
- 570 g Wasser
-
Feta, zerbröselt, zum Garnieren
of Pecorino Romano, zerbröselt, zum Garnieren - Koriander, frisch, Blättchen abgezupft, gehackt, zum Garnieren
- 1 Limette, in Spalten, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 465 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steaks mit Karotten-Pastinaken-Püree, karamellisierten Zwiebeln und knusprigen Pastinakenfäden
1h 20min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45 Min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Bowl mit schwarzem Reis, Hühnerfleisch und Pilzen
40 Min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1 Std. 10 Min
Lammragout mit Sellerie-Püree
1 Std. 10 Min
Dorsch-Curry
35 min
Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen
30min
Mediterranes Hühnergeschnetzeltes mit Bulgur
50 Min
Garnelen-Curry
25 Min
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35 min
Kokoscurry mit Kabeljau
25 Min