![Buchweizen Bowl mit Rinderfilet und Käferbohnen Buchweizen Bowl mit Rinderfilet und Käferbohnen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cb67dd8a-64f8-4c78-86c2-f6724480f054/Derivates/1e810fa7-4e67-4f4e-a798-a236e5d080e0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Apfelessig
- 100 g Kürbiskernöl
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 10 g Zitronensaft
- 10 g Ahornsirup
- 2 TL Salz
- 180 g Buchweizen, gewaschen
- 360 g Wasser
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 300 g Erdäpfel, speckig, geschält, in 2-3 mm Scheiben
- 4 EL Kürbiskerne
- 2 EL Rapsöl
- 400 g Rinderfilets, in 1 cm dünnen Streifen
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 160 g Vogerlsalat gewaschen und trocken geschleudert
- 1 - 2 Stück Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 250 g Käferbohnen (Abtropfgewicht)
- 12 Stück Kirschtomaten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3066 kJ / 731 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 742 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 Std. 5 Min
Chicken Burrito Bowl
1 Std. 10 Min
Frühstücks-Smoothie
15min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 Std.
Curry Bowl mit schwarzem Reis und Hühnerfilet
1 Std.
Bärlauch Bowl mit Karfiolreis und Hanfsamen
30min
Beeren Clafoutis
1h 40min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Reisfleisch
2 Std. 20 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min