Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Reis
- 300 g Reis, parboiled
- 1300 g Wasser
- 1 TL Salz
- 20 g Olivenöl
Garam-Masala-Gewürzmischung
- 1 EL schwarze Pfefferkörner
- 1 EL Koriandersamen
-
1
EL Kreuzkümmel, ganz
of 1 EL Kümmelsamen - ½ TL Muskat, gemahlen
- ½ TL Nelken, gemahlen
- 2 ½ EL Kardamom, gemahlen
- 2 EL Currypulver
Garam-Masala-Hähnchen
-
400
g geschälte Tomaten
of 400 g Tomaten, geviertelt - 80 g Sauerrahm
- 50 g Butter, in Stücken
- 30 g Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 600 g Hühnerbrust, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2320 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45 min
Palak Paneer mit Reis
45 min
Chili con Carne (XXL)
50min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1h
Menü: Kürbisgulasch; Kokosmilchreis mit gebratenen Bananen
55 min
Indisches Gemüsecurry
50min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min
Kichererbsen Masala
45 min
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45 min
Linsen Dal mit Bulgur
45 min
Kokoscurry mit Huhn
45 min