Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 130 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 140 g di piselli surgelati
- 130 g di peperone rosso, pulito e a dadini (1 cm)
- 5 g di sale
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 12 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- 1 uovo sodo a fette
- 100 g di mais dolce in scatola, scolato e sciacquato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 254 kJ / 60.7 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 440.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10 phút
Spanakopita
1h
Agnello alla marocchina con cous cous al limone
4ωρ.
Chutney di mango
20min
Spiedini di manzo in salsa Monkey Gland
2 Std. 25 Min
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1h 45min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30 min
Pierogi di manzo (ravioli polacchi)
1h
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4ωρ.
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 Std. 30 Min
Baci di dama alle nocciole
2h 30 min