Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 45 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons fumés
- 700 g de viande de bœuf pour bourguignon, coupée en cubes
- 200 g de vin rouge
- 10 g de fécule de maïs
- 400 g de poivrons, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 1 c. à café rase de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3143.8 kJ / 751.4 kcal
- Eiwitten
- 52.4 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 26.1 g
- Natrium
- 1518.9 mg
Alternatieve recepten
Mijoté de veau au miel de lavande
1 Std. 45 Min
Riz au bœuf et poivron rouge
45 Min
Jambalaya de poulet
40 Min
Bœuf carotte en cuisson lente
3 Std.
Fricassée de poulet
55min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Poulet chasseur revisité
2 Std. 15 Min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 Std. 20 Min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 Std. 45 Min
Rouelle de veau aux carottes
50 Min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Tajine de poulet et légumes d'été
45 Min