Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 300 g de carottes, coupées en tronçons (3 cm)
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 600 g d'eau
- 800 g de sauté de veau, coupé en petits morceaux
- 250 g de poireaux, coupés en tronçons (1 cm)
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en six
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de farine de blé
- 10 - 12 feuilles de lasagne
- 50 g de fromage râpé
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1555.7 kJ / 371.2 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 588.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1h
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1h 30min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30min
Jambalaya de poulet
40min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1h 45min
Poulet chasseur revisité
2 godz. 15 min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Filet de poulet pizzaiola et purée de céleri-rave
1h