Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'épaule de veau, en cubes de 3 cm
- 1 c. à soupe de cumin en poudre
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe vinaigre de cidre
- 500 g d'eau
- 50 g de miel de lavande
- 1 branche de thym frais
- 600 g de carottes, en rondelles
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 3 brins de persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1738.2 kJ / 415.4 kcal
- Eiwitten
- 40.9 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 878.8 mg
Alternatieve recepten
Riz au bœuf et poivron rouge
45 Min
Rougail morue
25 Min
Jambalaya de poulet
40 Min
Poulet grillé à la citronnelle
45 Min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1 Std. 30 Min
Dinde marinée au miel et légumes verts
35 Min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 Std. 15 Min
Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre
1 Std. 20 Min
Boulettes de bœuf aux pois chiches
40 Min
Rouelle de veau aux carottes
50 Min
Poisson sauce coco
35 Min