Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g pistácio s/ casca e s/ sal
- 60 g chocolate branco partido em pedaços
- 50 g manteiga
- 120 g leite
- 1 ovo
- 150 g farinha tipo 55
- 70 - 90 g açúcar
- 1 c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 1 pitada de sal
- 1200 g água
- 200 g arroz basmati
- 20 g azeite
- 1 dente de alho
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 paus de canela
- 1 anis estrelado
- 2 folhas de louro
- 6 vagens de cardamomo
- 1 c. chá de sementes de funcho secas (optioneel)
- 250 g carne de vaca s/ nervos e s/ ossos cortada em cubos (3 cm aprox.) e secos com papel absorvente (ver dica)
- 100 g cebola cortada em cunhas
- 1 beringela (300 g aprox.), cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 200 g vinho tinto (optioneel)
- 1 c. sopa de pasta de harissa
-
2
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 10 alperces secos
- 100 g azeitonas s/ caroço
- 1 c. sopa de garam masala
- 2 c. chá de paprika
- 2 filamentos de açafrão (optioneel)
- 1 c. chá de coentros em pó
- ¼ c. chá de pimenta
- Salsa, só as folhas picadas, q.b. p/ servir
- Amêndoa laminada torrada q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2846.5 kJ / 680.3 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 94.4 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 1035.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com frango e azeitonas
50min
Legumes salteados com molho de brócolos - TM6
30min
"Bifes" de couve-flor com puré de feijão
25 min
Massa com molho de legumes e queijo
1h
Rolos de alho-francês recheados com frango e noz
55 min
Patê de bacalhau
2h 20min
Terrine de beterraba e queijo de cabra - TM6
Geen beoordelingen
Salada, massa com carne guisada e sobremesa de chocolate de morango
35min
Menu: Sopa de legumes e Almôndegas com couves-de-bruxelas
1h
Lasanha de cogumelos, espinafres e tomate
1 godz. 10 min
Costeleta de vaca com batatas e coleslaw de brócolos e manga
2h 30min
Filhós de arroz
1h