Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Palitos de legumes fermentados
- 600 g mistura de legumes s/ casca (cenoura, aipo, rabanete, couve-rábano, feijão verde, etc.), cortados em palitos (1x10 cm aprox.)
- 750 g água
- 15 g sal
-
1
c. chá de sementes de mostarda (optioneel)
of 1 c. chá de semente de funcho seca (optioneel)
Salada de batata
- 3 pés de salsa cortada em pedaços
- 500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 750 g batata p/ cozer cortada em pedaços pequenos
- 30 g cebola
- 1 c. chá de mostarda
-
30
g azeite
of 30 g maionese - 30 g vinagre
- 2 pitadas de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1216.7 kJ / 290.8 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 2686.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Esparguete à carbonara
30min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Cozer 500 g de almôndegas
35min
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55min
Bacalhau à Gomes de Sá
1h 40min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40min
Sanduíche de carne de porco desfiada
5h 15min
Pão de alho com queijo vegan
40min
Arroz carolino com refogado de alho
40min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35min
Arroz de cenoura
30min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1h 5min