Apparaten en Accessoires
Glutenvrije quiche Lorraine
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
8 sneetjes
Ingrediënten
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
575.7 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Vetten
24.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
12.3 g
Koolhydraten
14.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Frangipane met peer
1u. 30min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1u. 45min
Aardbei-lavendel marshmallows
Geen beoordelingen
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Creatief Basisbrood
45min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1u.
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Geen beoordelingen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min