Apparaten en Accessoires
Glutenvrije quiche Lorraine
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
8 sneetjes
Ingrediënten
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
575.7 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Vetten
24.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
12.3 g
Koolhydraten
14.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Engelse brunch
Geen beoordelingen
IJskroon van meringue en frambozen
4u. 10min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Shortbread karamel gezouten boter
2u. 25min
Vloeibare karamel
25min
Toffees
2u.
Ijs van amarenakersen
8u. 10min
Knapperige koekjes
1u. 30min
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Gebakken kaastaart
3u. 10min
Focaccia met uien
1u. 30min
Cheesecake (ongebakken)
5u. 30min