Apparaten en Accessoires
Glutenvrije quiche Lorraine
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
8 sneetjes
Ingrediënten
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
575.7 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Vetten
24.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
12.3 g
Koolhydraten
14.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Scones met frambozenboter
25min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Profiteroles
2u.
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Pikante kalkoensatés
1u.
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Geen beoordelingen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Geen beoordelingen