Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 50 g Gruyère kaas, in stukken gesneden
- 75 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten
- 100 g glutenvrij witte bloem, plus extra om te bestrooien
- 50 g maïszetmeel
- 50 g koud water
- 1 tl zout
Vulling
- 150 g spek, in blokjes
- 4 eieren
- 50 g melk
- 100 g room, min. 30% vet
- ¼ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 1320.2 kJ / 315.5 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 575.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30 Min
Harira
7h
Soefganiots
2 godz.
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Geluksbal-raketspiezen
Geen beoordelingen
Stracciatella drinkyoghurt
12u.
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min