Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 50 g Gruyère kaas, in stukken gesneden
- 75 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten
- 100 g glutenvrij witte bloem, plus extra om te bestrooien
- 50 g maïszetmeel
- 50 g koud water
- 1 tl zout
Vulling
- 150 g spek, in blokjes
- 4 eieren
- 50 g melk
- 100 g room, min. 30% vet
- ¼ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 1320.2 kJ / 315.5 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 575.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30 min
Ovenburger
1h 45min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Lactosevrije luikse wafels
1h 30min
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Gazellehoorns
1 godz.
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h