Apparaten en Accessoires
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 15min
12 porties
Ingrediënten
Deeg
-
water lauw400 g
-
suiker½ tl
-
verse gist40 g
-
glutenvrij witte bloem500 g
-
psylliumvezels2 tl
-
olijfolie15 g
-
zout½ tl
-
olijfolie3 el
-
groene olijven, ontpit100 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gedroogde tomaten in olie100 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 el
-
mozzarella in kleine blokjes gesneden100 g
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 12 porties
Natrium
4660.8 mg
Eiwitten
102.4 g
Calorieën
12978.4 kJ /
3101.9 kcal
Vetten
125.6 g
Vezels
87.1 g
Verzadigd vet
25.2 g
Koolhydraten
452.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Citroen en yoghurt dessert
3u. 15min
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Groentepannenkoekjes
20min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min