Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 barbabietola cotta a pezzi
- 240 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- ½ limone, il succo spremuto
- 2 cucchiai di Parmigiano Reggiano (almeno 36 mesi)
- 320 g di pasta corta a piacere
- mandorle a lamelle q.b. per decorare
- prezzemolo fresco tritato q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1805.8 kJ / 431.5 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 72.2 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 466.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Bocconcini di carote e patate
40min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 min
Crema di edamame e spinaci con focaccia alla barbabietola (vegan)
2h 15min
Burger di barbabietola
1h
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min
Risotto con petali di carote e caprino
30 min