Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 barbabietola cotta a pezzi
- 240 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- ½ limone, il succo spremuto
- 2 cucchiai di Parmigiano Reggiano (almeno 36 mesi)
- 320 g di pasta corta a piacere
- mandorle a lamelle q.b. per decorare
- prezzemolo fresco tritato q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1805.8 kJ / 431.5 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 72.2 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 466.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 min
Pancake salato di verdure e tonno
30 min
Burger di barbabietola
1h
Porridge alle pesche
40 min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 min
Tofu di lenticchie rosse
8h 30min
Risotto mele, speck e timo
40 min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 min