Compatibele versies
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 6 - 8 kippendijen, zonder been en zonder vel
- 3 knoflookteentjes
- 30 g gember, vers wortel, gesneden (2 mm)
- 200 g ananas op sap, uit blik, in stukken (1 blik, ongeveer 430 g)), uitgelekt en sap, plus resterende plakjes voor het grillen
- 1 tl kippenbouillonpasta
- 20 g vers geperst limoensap
- 20 g olie
- 60 g ketchup
- 50 g sojasaus
- 20 g sriracha saus
- 50 g honing
- 1 tl zout
Grillen en montage
- 8 - 10 sneetjes wit brood, vierkant, snedes, voor het roosteren, om te serveren
- 8 - 10 sneetjes kaas, elk type
- peterselieblad, vers gehakt, voor de garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2312.1 kJ / 552.6 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1111.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Hummus
5 min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 min
Kimchi
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Alpenmacaroni
45min
Crème anglaise
15 min
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen