Compatibele versies
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 6 - 8 kippendijen, zonder been en zonder vel
- 3 knoflookteentjes
- 30 g gember, vers wortel, gesneden (2 mm)
- 200 g ananas op sap, uit blik, in stukken (1 blik, ongeveer 430 g)), uitgelekt en sap, plus resterende plakjes voor het grillen
- 1 tl kippenbouillonpasta
- 20 g vers geperst limoensap
- 20 g olie
- 60 g ketchup
- 50 g sojasaus
- 20 g sriracha saus
- 50 g honing
- 1 tl zout
Grillen en montage
- 8 - 10 sneetjes wit brood, vierkant, snedes, voor het roosteren, om te serveren
- 8 - 10 sneetjes kaas, elk type
- peterselieblad, vers gehakt, voor de garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2312.1 kJ / 552.6 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1111.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde spinaziecake
35min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Zoetzure tempé
Pas d’évaluation
Moutbrood
Pas d’évaluation
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Italiaanse brunch
1 godz. 30 min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Glühwein
15 Min
Curryworst en linzen
1 Std.