Apparaten en Accessoires
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Voorbereiding 25min
Totaal 5u. 15min
8 porties
Ingrediënten
Marinade
-
varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk1200 - 1500 g
-
gedroogde oregano1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
gemalen komijn1 el
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
paprikapoeder1 el
-
gemalen zwarte peper1 tl
South Carolina BBQ saus
-
Dijon mosterd (zie variatie)180 g
-
ketchup130 g
-
ciderazijn50 g
-
sojasaus50 g
-
tabasco (optioneel)3 - 5 druppels
-
bruine suiker80 g
-
knoflookpoeder3 tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
uienpoeder1 el
-
zout2 tl
Grillen en montage
-
Brioche hamburger broodjes8 - 10
-
spek, gezouten, gesneden gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
-
koolsla om te serveren (optioneel)
-
zoete maïskolf gehalveerd, gegrild (zie tip)4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1711.7 mg
Eiwitten
49.5 g
Calorieën
2666 kJ /
637.2 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
64.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Tijd om te grillen!
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Geen beoordelingen
Shakshuka
50min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Kimchi
Geen beoordelingen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Mojito
10min
Kip katsu curry met rijst
1u. 40min
Japanse Ramen Noedelsoep
1u. 40min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min