Apparaten en Accessoires
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Voorbereiding 25min
Totaal 5u. 15min
8 porties
Ingrediënten
Marinade
-
varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk1200 - 1500 g
-
gedroogde oregano1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
gemalen komijn1 el
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
paprikapoeder1 el
-
gemalen zwarte peper1 tl
South Carolina BBQ saus
-
Dijon mosterd (zie variatie)180 g
-
ketchup130 g
-
ciderazijn50 g
-
sojasaus50 g
-
tabasco (optioneel)3 - 5 druppels
-
bruine suiker80 g
-
knoflookpoeder3 tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
uienpoeder1 el
-
zout2 tl
Grillen en montage
-
Brioche hamburger broodjes8 - 10
-
spek, gezouten, gesneden gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
-
koolsla om te serveren (optioneel)
-
zoete maïskolf gehalveerd, gegrild (zie tip)4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1711.7 mg
Eiwitten
49.5 g
Calorieën
2666 kJ /
637.2 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
64.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Tijd om te grillen!
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Geen beoordelingen
Romige Feta Dip
Geen beoordelingen
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen
Inktvis "à Lagareiro"
Geen beoordelingen
Vegan boter
Geen beoordelingen
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Bibimbap burrito
45min
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen