Compatibele versies
Espargos panados com maionese de pimentos e queijo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Espargos
- 100 g flocos de aveia
- 100 g queijo parmesão
- 10 g coentros
- 1 pitada de pimenta
- 200 g água
- 800 g espargos verdes
- 2 ovos batidos p/ panar
Maionese
- 100 g queijo cheddar laranja
- 150 g óleo
- 1 ovo
- ½ limão, só sumo
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g pimento vermelho em conserva assados
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1577.3 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 744.7 mg
Alternatieve recepten
Poke de atum
30min
Enrolado de cogumelos
1h 20 min
Caviar de cogumelos
20min
Tarte de maçã
50min
Crocante de maçã
5hod. 30min
Cocotes
40min
Molho holandês
10min
Dim Sum "Shau mei"
1h 45min
Dumplings de camarão
4h
Pão recheado com queijo mozarela
45min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1h
Húmus de cenoura
15min