Compatibele versies
Espargos panados com maionese de pimentos e queijo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Espargos
- 100 g flocos de aveia
- 100 g queijo parmesão
- 10 g coentros
- 1 pitada de pimenta
- 200 g água
- 800 g espargos verdes
- 2 ovos batidos p/ panar
Maionese
- 100 g queijo cheddar laranja
- 150 g óleo
- 1 ovo
- ½ limão, só sumo
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g pimento vermelho em conserva assados
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1577.3 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 744.7 mg
Alternatieve recepten
Noodles com camarões e molho teriyaki
1 Std. 10 Min
Cogumelos recheados
35 min
Bruschetta com pimentos, chouriço e anchovas
1h
Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos
45 min
Rolo de salmão com abacate
1 Std. 20 Min
Embrulhos de salmão e espinafres com arroz de cenoura - TM31
1 Std. 20 Min
Azevias no forno com puré de aipo
1h
Gressinos com dip picante de abacate
1 Std. 30 Min
Camarão crocante com puré de brócolos e tomate
45 min
Tacos de camarão
30 Min
Gyozas de legumes com emulsão de soja e balsâmico
1 Std. 20 Min
Piza fresca com pesto de pistácio
40 Min