Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para ralar
- 120 g queijo Emmental
Peru
- 500 g peito de peru s/ pele
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 dente de alho
- 50 g manteiga
- 150 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 100 g beringela cortada em pedaços
- 100 g castanhas descongeladas
- 1 c. chá de tomilho
- 200 g espinafres frescos
- Azeite q.b. p/ fritar
- 25 g mostarda
- 250 g massa folhada
- 150 g presunto serrano fatiado
- 1 gema de ovo
Batatas duchesse
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 1 c. chá de sal
- 150 g leite
- 150 g natas
- 6 gemas de ovo
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada inteira
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2438.1 kJ / 582.7 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1660.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasanha de salmão e camarão
1sa 30 dk
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM5
2 Std. 30 Min
Filetes de linguado enrolados
45 Min
Bacalhau com puré de ervas e coulis de pimentos
1sa
Empanada multicolor
1 Std. 15 Min
Crepes de pescada
1 Std. 15 Min
Crepes de camarão
1 Std. 10 Min
Frango recheado com frutos secos e batatas glaceadas
1sa 30 dk
Bacalhau com crosta de amêndoa
1 Std. 15 Min
Bife Wellington
50 Min
Bifes de frango recheados com tomate seco e mozarela de búfala com molho de espinafres
50 Min
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1 Std. 5 Min