Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto

Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto

3.8 6 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 14u. 10min
10 doses

Ingrediënten

  • alho
    3 dentes de
  • vinho branco
    200 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta
    ½ c. chá de
  • massa de pimentão
    1 c. sopa de
  • lombo de porco em lençol p/ rechear
    1500 g
  • folha de louro
    1
  • sementes de cominhos
    1 c. sopa de
  • azeite
    10 g
  • alperces secos
    200 g
  • vinho do Porto
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 453.5 mg
Eiwitten 30.9 g
Calorieën 1927.5 kJ / 460.7 kcal
Vetten 20.2 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 22.1 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...